Zandberglaan 7 en 8 november autovrij

De rijbaan, trottoirs en parkeervakken van de Zandberglaan krijgen een schoonmaakbeurt. Op maandag 7 en dinsdag 8 november gaat de gemeente van 9:00 uur tot maximaal 16:00 uur delen van de weg in beide rijrichtingen afsluiten, als het weer het toelaat.

Op maandag 7 november krijgt het deel tussen de Ginnekenweg en Wethouder Romboutsstraat, inclusief het pleintje aan de kant van de Ginnekenweg, een schoonmaakbeurt. Op dinsdag 8 november is het deel tussen de Laan van Mecklenburg en de Generaal Maczekstraat aan de beurt.

Houdt u er rekening mee dat de zijstraten van de Zandberglaan niet vanuit beide rijrichtingen bereikbaar zijn. Borden geven de omleiding aan.

Onderhoud

Op de Zandberglaan wordt veel geparkeerd. Hierdoor is het schoonmaken van trottoirs en goten moeilijk en hoopt vuil op. Ook is het nodig om de riolen te inspecteren en reinigen en hebben enkele groenvoorzieningen onderhoud nodig.

Tijdelijk parkeerverbod

Voor de schoon te maken delen van de Zandberglaan geldt een tijdelijk parkeerverbod. Wilt u uw auto op maandag 7 november en dinsdag 8 november niet op de schoon te maken delen van de Zandberglaan parkeren. Tijdens het werk staat uw auto niet alleen in de weg maar kan er ook schade aan ontstaan omdat die te dicht bij het werk staat.

Fotograaf: 
Perry Roovers