High Tea & Evensong

Op zondag 17 juli om 16:00uur verzorgen de Choralen van de Grote of O.L.V. Kerk een Evensong met aansluitend een High Tea in de Sacramentskerk aan de Zandberglaan 58 Breda.

De Engelse koortraditie staat hoog in het vaandel bij de Choralen, die onderdeel uitmaken van het jubilerende Sacramentskoor Breda. Jongenskoorzang is een eeuwenoude traditie in Engeland en ook in Breda al 90 jaar een feit. In voorbereiding op de koorreis die de Choralen deze zomer gaan maken naar Engeland nemen zij u graag mee in activiteiten van deze reis.

Tijdens deze reis, waar St. Pauls Cathedral Londen, St. George Chapel Windsor en Southwark Cathedral Londen worden aangedaan, zullen de Choralen diverse missen en evensongs opluisteren. In de evensong, een anglicaanse variant op het laatste gebed van de dag, staat muziek centraal. De perfecte gelegenheid om als koor de traditie te mee te beleven.

Aansluitend aan deze evensong nodigen zij u van harte uit voor een High Tea met lekkernijen gebakken door de moeders en vrouwen van de koorzangers.

Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.sacramentskoor.nl/high-tea-en-evensong/

Fotograaf: 
Piet den Blanken