Startbijeenkomst BuurtApp Westerpark

Op zaterdag 28 januari is de aftrap voor de start van de BuurtApp Westerpark. De bijeenkomst is van 11.00 tot 13.00 uur in ‘Het Witte Schaap’, Wegedoornpage 2. U bent vanaf 10.45 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee!

Startbijeenkomst BuurtApp

De startbijeenkomst is, samen met de initiatiefneemster Jolanda van Bommel, voorbereid. Tijdens deze bijeenkomst wordt, door de gemeentelijke stadsmarinier, de wijkagent en de initiatiefneemster het officiële startsein gegeven van de Buurtapp in uw buurt.

Het Inbraak Preventie Team is aanwezig met informatie over deugdelijk hang- en sluitwerk. Met dit team kan een afspraak gemaakt worden om kosteloos uw woning te controleren op inbraakgevoeligheid. Verder wordt er een rondleiding door uw buurt gehouden, waarbij u door de ogen van een inbreker naar uw eigen woning kijkt.

Waarom een BuurtApp

Bewoners kunnen een grote rol spelen bij de veiligheid van hun buurt. Dit hoeft u weinig moeite te kosten, want door bijvoorbeeld voor goed hang- en sluitwerk te zorgen (en het te gebruiken), door op te letten wat er in uw straat gebeurt en indien nodig politie en buurtgenoten te waarschuwen, kunt u zelf een grote bijdrage leveren aan de veiligheid in uw straat. Vandaar dat op initiatief van buurtbewoner Jolanda van Bommel een BuurtApp start in uw wijk.

Fotograaf: 
Perry Roovers