Kok Lamlih weggestuurd in de Meidoornstraat

Vandaag is Lamlih weggestuurd in de Meidoornstraat door de wijkagent en heeft hij wederom te horen gekregen dat hij nergens mag staan zonder vergunning om de mensen eten te geven. Eigenlijk is dit te gek voor woorden, wat Lamlih doet is zo mooi, dit kan en mag zo niet langer meer doorgaan. Inmiddels zijn er diverse mensen die zich het lot van Lamlih aantrekken, aan het proberen om voor oplossingen te zorgen.

Een tijdelijke oplossing gevonden via http://www.breda.nl/product/venten, is een voorlopige optie. Dit houdt echter wel in dat er steeds een stukje moet worden gelopen omdat je dus maar 15 minuten op 1 plaats mag stil staan. Ook gaan ze de Gemeente Breda vragen om op een menselijke manier iets te regelen voor Lamlih.

Nog even jullie aandacht voor het volgende. Zoals jullie weten, of hieronder kunnen lezen, heeft Lamlih van SBS 6 een mobiele keuken gekregen. Hij heeft echter een klein probleempje, Lamlih heeft op zijn auto geen trekhaak. Om dit te realiseren is er ongeveer 300 euro nodig. Wie wil er meehelpen om dit voor elkaar te krijgen. Stuur Lamlih een privé-berichtje of mail naar susanne@armoedeinbreda.nl Alvast bedankt voor jullie aandacht.

Fotograaf: 
Perry Roovers