Dorpsmaaltijd Teteringen

Drie generaties aan tafel: Samen eten, samen praten, samen proosten

Op zondag 23 juni 2019 vindt de eerste Dorpsmaaltijd Teteringen plaats: Iedereen aan tafel. Bij de Dorpsmaaltijd staat de ontmoeting tussen oud en jong centraal. Ongeveer 100 ouderen in Teteringen die (te) vaak alleen zijn, worden uitgenodigd voor een maaltijd. Jongeren uit het dorp serveren de maaltijd uit. Jongeren, ouders en ouderen kunnen tegen betaling aanschuiven voor de maaltijd. Hiermee bieden ze eenzame ouderen een maaltijd aan, bezorgen hen een mooie middag én verbinden drie generaties met elkaar om op die manier de saamhorigheid in Teteringen te vergroten. Drie generaties bij elkaar, iedereen aan tafel. Samen eten, samen praten, samen proosten.

De organisatie, die deze dorpsmaaltijd in samenwerking met Kom erbij! Teteringen organiseert, rekent op ongeveer 400 gasten. De dorpsmaaltijd wordt georganiseerd de dag na het Food en Music Festival Hittegolf op dezelfde locatie: het Willem Alexanderplein. Het wordt dus een fantastisch Teteringen-weekend!

Deelname kost € 15,- per persoon. Hiervoor krijgt men een 3-gangen diner, uitgeserveerd door de jeugd van Teteringen. Omlijst met muziek van het Teterings orkest Klaarwakker en een verrassingsact. De Dorpsmaaltijd start om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 18.30 uur.

Kaartjes zijn vanaf 15 mei online te koop via de Facebookpagina: @DorpsmaaltijdTeteringen. Op de Facebookpagina is ook verdere informatie te vinden. Ook zijn kaartjes te verkrijgen bij ’t Web in Teteringen. Neem ook meteen een kaartje mee voor je buurvrouw, tante, oom, vader, moeder, vriend of vriendin, zodat het een feest wordt van alle generaties. Sluitdatum van de verkoop is 17 juni.

Dorpsmaaltijd Teteringen: Zondag 23 juni
Willem Alexanderplein Teteringen
Start 15.00u, einde ongeveer 18.30u
Facebook: https://www.facebook.com/DorpsmaaltijdTeteringen/