Gezond leven met de ziekte van Parkinson

Gezond leven is belangrijk, ook voor mensen met de ziekte van Parkinson. Goed eten, bewegen en op tijd ontspannen, kan een positief effect hebben op hoe iemand zich voelt. Hoe doe je dat: gezond leven als je een ziekte hebt die voor beperkingen zorgt? Dr. M. Kortsmit, revalidatiearts van Revant, vertelt er alles over op vrijdagmiddag 24 mei bij het Parkinson Café Breda. Mensen met de ziekte van Parkinson en hun mantelzorgers zijn welkom van 14:00 – 16.00 uur in ‘t Web, Zuringveld 1, Teteringen (inloop vanaf 13.30 uur).

Tijdens het eerste deel van de middag zal dr. M. Kortsmit ingaan op het behouden van een gezonde levensstijl bij de ziekte van Parkinson. Na de pauze komt Daphne de Ruijter van Daprfashion, aangepaste, comfortabele kleding laten zien. Daarnaast geeft ze tips die kunnen helpen bij het makkelijker aan- en uitkleden, voor mensen met de ziekte van Parkinson.

Parkinson Café Breda
Parkinson Café Breda is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun familie en mantelzorgers. Elke maand is er een gezellige middag met praktische informatie. Toegang is vrij en er is voldoende parkeergelegenheid.