Wethouder opent 1e Biloute! Muziekfestival op 11 mei

Een hele dag muziek! Om te luisteren, om gelijkgestemden te ontmoeten in een ontspannen sfeer en om regionale muzikanten een podium te bieden. Dat was het uitgangspunt om dit eerste Biloute! Festival te organiseren!
En wethouder Paul de Beer komt dit nieuwe initiatief om 11.30 uur officieel openen!

Country- en folkband Biloute!, tevens naamgever van het festival, heeft vorig jaar mei i.v.m. haar eerste lustrum een besloten feest georganiseerd voor haar fans en muziekvrienden. Dat was een dusdanig succes dat hen is gevraagd om ook dit jaar iets dergelijks te doen. Daar hebben de bandleden graag gehoor aan gegeven en het 1e Biloute! Festival zal op 11 mei een feit zijn. Niet besloten, maar juist voor iedereen toegankelijk én gratis!

Op het podium zullen vanaf 11.00u tot 22.00u maar liefst 16 verschillende muzikale acts plaatsvinden. Muziek van lokaal bekende en minder bekende solisten, bands, blaasorkest, zangers, instrumentalisten, Nederlandstalig, Engels, country, blues enz..… kortom: voor elk wat wils.

Biloute! betekent ‘maatje, vriend’. En wat, zo vraagt de organisatie zich af, is er mooier dan met vrienden te zijn en er samen een mooi feest van te maken? En als de belangstelling groot is, wordt het wat hen betreft een jaarlijks terugkerend evenement.

Eerste Biloute! Festival
't Web, Zuringveld 1 Teteringen