Burgemeester Depla opent kerstactie Scala voor KIKA

Op dit moment werken leerlingen en docenten van Scala in Teteringen keihard aan de voorbereidingen van een grandioze fancy fair. Burgemeester Depla zal deze op donderdag 20 december om 17.00 uur openen. De gehele opbrengst is voor KIKA! Waarom KIKA: kinderen zorgen voor kinderen want kanker gaat ons allemaal aan.

In de ochtend en middag van donderdag 20 december bereiden leerlingen van Scala de fancy fair voor: van taarten bakken tot verhalen schrijven, playbacken, wenskaarten maken, darten, poppenkast, muziek maken, dans, zang en nog veel meer. Om 17.00 uur start de fancy fair die afgesloten wordt met een spetterende loterij met als hoofdprijs een weekend voor 6 personen naar vakantiecentrum Dennenoord Texel, beschikbaar gesteld door de ouders van een leerling.

Lege-flessen-wedstrijd
In de aanloop naar de Fancy Fair is Scala een lege-flessen-wedstrijd voor KIKA begonnen. Op dit moment staat de teller op 3127 flessen en er is nog meer dan een maand te gaan – dit belooft een mooi bedrag voor KIKA te worden.

U ook voor KIKA?:
Bedrijven of personen die mee willen doen aan de Fancy Fair, of een geweldige prijs of producten voor de loterij willen sponsoren, zoals kerststukjes, taarten, etc., kunnen dit laten weten via a.prinse@rocwb.nl.

Fotograaf: 
Perry Roovers