Coating op asfalt Oosterhoutseweg en Heiackerdreef

Aannemersbedrijf VGB brengt op een deel van de Oosterhoutseweg en de Heiackerdreef een coating aan op de asfaltverharding. Hierdoor gaat het asfalt langer mee. Het werk gebeurt in verschillende fases en duurt van donderdag 30 augustus 20.00 uur tot vrijdagmorgen 31 augustus 06.00 uur en van vrijdag 31 augustus 20.00 uur tot zaterdagmorgen 1 september 06.00 uur.

Weersafhankelijk
Tijdens de dagen voorafgaande aan de afsluiting zijn er voorbereidende werkzaamheden met een rijdende afzetting tussen 09.00 uur en 16.00 uur. Dit kan wat verkeershinder opleveren. Het werk is weersafhankelijk. Dit kan betekenen dat het werk uitgesteld moet worden. Dan volgt geen bericht meer, maar alleen melding borden.

Bereikbaarheid
Tijdens het aanbrengen en uitharden is de weg afgesloten voor alle verkeer. Daarom zijn de werkzaamheden in vijf fasen:

De Oosterhoutseweg tussen de kruisingen met de Hoolstraat en de Heiackerdreef. Het verkeer (inclusief busverkeer) wordt omgeleid via Heiackerdreef en Langelaar.
De Oosterhoutseweg tussen de kruisingen met de Heiackerdreef en de Tilburgsebaan. Geen omleiding nodig. De busbaan wordt tijdelijk gebruikt als rijbaan.
De Heiackerdreef tussen de Oosterhoutseweg en de afslag met de Bramentuin/Lange Akker. Gebruik afslagen Bramentuin/Lange Akker of Laanzichtweg.
De Heiackerdreef tussen afslag Bramentuin/Lange Akker en Laanzichtweg. Gebruik afslagen Bramentuin/Lange Akker of Laanzichtweg.
De Heiackerdreef tussen de Laanzichtweg en de Donkerstraat. Gebruik Laanzichtweg, Heerdgang, Donkerstraat.
Arriva past waar nodig het openbaar vervoer aan en communiceert dat op https://www.arriva.nl/. Verkeersregelaars bieden hulp bij de afzettingen tijdens het werk op de Oosterhoutseweg.

Fotograaf: 
Perry Roovers