Doe mee aan de Colorrain!

Doe allemaal mee met de leukste 4 kilometer van je leven! Ben je klaar om te rennen? Te lopen? Te dansen? Te huppelen op de beats van de muziek? Volledig ondergedompeld te worden in kleur? Mee te doen aan de leukste kleurenloop van Nederland! Doe dan mee aan de Colorrain!

De Colorrain is een parcous van 4 km met 3 kleurenzones en in totaal 9 kleurtjes. Start met een wit t-shirt en wordt op de finish onthaalt als kleurenbom. Kleur en fun zijn de twee belangrijkste ingredi├źnten. Het gaat niet om het neerzetten van de beste tijd, maar om het gezond en goed bezig zijn met elkaar. Daarmee is de Colorrain een kleurenspektakel voor iedereen. Jong, oud, vrienden, verenigingen, families, gezinnen, clubs. Na de kleurenloop barst het feest pas echt los. Met DJ een podium en natuurlijk nog meer kleur. Dus doe mee met elkaar en maak je op voor de meest kleurrijke dag van je leven!

Wanneer jullie inschrijven, schrijf dan bij de notitie in de bestelling: KWF. Wanneer je dit doet, komt van elke inschrijving 1.50 naar mijn actie. We hopen natuurlijk dat met deze actie, veel geld wordt opgehaald!! Zelf loop ik natuurlijk ook mee en ik hoop dat jullie ook allemaal mee willen doen! Ook al kun je niet hardlopen, iedereen zal de finish halen, dat kan ik jullie garanderen!! Het gaat niet om snelheid maar om de super gave ervaring.

Kom met je vrienden, je teamgenoten, je collega's, of het hele gezin!! En ik hoop jullie allemaal te zien op 9 juni!

Maandag 9 juni van 13:15 tot 17:30 uur.
Rat Verlegh Stadion.
Stadionstraat 23, 4815NC Breda.

http://www.stichtingtwinsallround.nl/index.php/ticketshop/event/63-breda...