[Foto/video] DJ School Breda live in clubs in Amerika

DJ School Breda gaat in samenwerking met Mixify (www.mixify.com) een geheel nieuw concept onder de noemer Clubcasting in de wereld van Electronic Dance Music op de markt zetten. Dit concept van Clubcasting staat voor de nieuwste generatie van 'live streaming in zaal'. DJ School Breda is de eerste in Nederland die deze Clubcasts naar het buitenland verzorgt.

Op basis van full-HD video en club kwaliteit audio streamen we de livesets van de grootste DJ's direct vanuit onze locatie in Breda naar clubs in Amerika. De Clubcasts zijn volledig interactief: omdat het gaat om volledige twee-weg livestreams, zien het publiek en de DJ's elkaar en is directe communicatie tussen de artiesten en de fans mogelijk.

Het belangrijkste van deze cutting edge technologie is dat er een veelvoud aan toepassingen denkbaar is. Op beurzen, congressen en symposia zijn presentaties mogelijk van belangrijke sprekers die niet in staat zijn om in te vliegen, artiesten kunnen hun nieuwste singles op een unieke manier wereldwijd en live lanceren en op festivals kunnen bands en DJ’s hun optredens die anders mogelijkerwijs geannuleerd zouden zijn via Clubcasting toch door laten gaan.

Voor de internationale markt zijn acts middels Clubcasting ‘anytime, anyplace’ te boeken en heeft het publiek altijd de beste plaatsen. Bovendien biedt Clubcasting het bedrijfsleven een uitgelezen kans om bij wijze van sponsoring en promotie een bedrijfslogo in beeld mee te laten lopen tijdens de live stream.

Om kort te gaan: met gepaste trots meld ik jullie dat we vanuit Breda een directe verbinding hebben met grote clubs in Amerika en dat top-DJ’s live sets vanaf DJ School Breda gaan streamen. Met recht een prachtig en nieuw exportproduct dat Breda nog maar eens een keer stevig op de wereldkaart zet, voor zowel bekende acts als onze toekomstige DJ talenten.

Vanochtend was de eerste livestream met de DJ's Firebeatz, en het was feest hier in Breda maar zeker ook in Amerika waar 500 mensen uit hun bol gingen.

Fotograaf: 
Perry Roovers