Vervangen openbare verlichting Tennisstraat en Tennisplein

Als het weer het toelaat, vervangt de firma Imtech, in opdracht van de Gemeente Breda, op donderdag 12 en vrijdag 13 december de openbare verlichting in de Tennisstraat en op het Tennisplein. De huidige verlichting is aan het einde van de technische levensduur en aan vervanging toe. De Tennisstraat wordt tussen 8.00 en 16.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer.

Wat gaat er gebeuren?
De huidige lichtmasten worden vervangen door nieuwe lichtmasten. De verlichtingsarmaturen worden vervangen door energiezuinige LED-verlichting. LED-verlichting zorgt voor minder lichtvervuiling naar de omgeving en biedt betere lichtspreiding.

De gemeente vraagt uw medewerking
In de Tennisstraat wordt intensief geparkeerd. Een autovrije straat geeft de meeste ruimte om het werk snel en efficiënt uit te voeren. De gemeente verzoekt u daarom om uw auto op 12 en 13 december tussen 8.00 en 16.00 uur niet in de Tennisstraat en langs de groenstrook in het midden van het Tennisplein te parkeren.
Mogelijk kunt u uw huisvuil en eventueel grofvuil niet aanbieden op een plaats die u gewend bent. Bied dit dan aan op een voor de vuilniswagen bereikbare plaats.

Fotograaf: 
Perry Roovers