(VIDEO) Automobilist richt ravage aan

Zaterdagnacht Rond 01.30 uur heeft op de rotonde vanaf de Antwerpseweg naar de Sint Bavostraat in rijsbergen een bestuurder met zijn voertuig voor een flinke ravage gezorgd. Bij het inrijden van Rijsbergen reed de man drie lantaarnpalen omver en twee bomen, ook het welkomsbord van Rijsbergen was geheel aan gort. Op de rotonde ging de bestuurder dwars door de bosjes waarna hij tot stilstand kwam aan het einde van de rotonde. Hierna vloog de auto in brand.

De bestuurder en zijn vriendin wisten uit de auto te komen. De brandweer kwam ter plaatsen om eerst de auto te blussen en hierna werden de omgereden bomen in stukken gezaagd en aan de kant gelegd. Voor de lantaarnpalen werd de gemeente in kennis gesteld. Medewerkers van de gemeente kwamen om de ravage die her en der verspreid lag op te ruimen en strooide korrels om de olie op te ruimen.

De auto een Mercedes was total los en werd nadat de politie het een en ander had onderzocht door een berger getakeld. De bestuurder en zijn vriendin zijn onder politiebegeleiding overgebracht naar het ziekenhuis met de ambulance.

Fotograaf: 
Perry Roovers