Tweede editie inKOEgnito: Jetst geht's los!

Wat was het een succes vorig jaar! Voor het eerst organiseerden De Vrienden Van InKOEgnito i.s.m. De Koe een knallend pre-carnavalsfeest met voor ieder wat wils. In de Vlaamse schuur heel de avond vrolijke klanken van vele Bredaase carnavalskapellen. In de grote zaal feest met 3 artiesten, afgewisseld met een top-dj en als afsluiting een band die het dak er af speelde. En iedereen incog/koegnito! Zelfs de hoogheden mochten niet met hun veren naar binnen.

Iedereen die er bij was kan het beamen: Het was een hit! Dat moest en vervolg hebben. We willen deze traditie dan ook graag ieder jaar voortzetten op de derde zaterdag van januari. Dit keer zal dat zijn op 18 januari 2020. Mensen die al op de hoogte zijn van dit aankomende feest, worden al zenuwachtig. De kaartverkoop is reeds gestart, en de aanvragen stromen al binnen!

Wat kan je dit jaar verwachten: Een Vlaamse schuur met maar liefst 11 carnavalskapellen. Ook onder kapellen is dit feestje enorm gewild. We hebben vanwege het grote animo zelfs kapellen moeten uitloten. Als extraatje hebben we dit jaar de Bredasche BaurnKappele. Het wordt namelijk een avond met een Tirols/Beiers tintje: Jetst geht's los!
In zaal treden voor u op: Onze lokale trots Tommy Lips, De knotsgekke Johnny Gold, Gebroeders Rossig (Ali-express) en de avond word afgesloten door de feestband 'Die Knackarsche'.

Wilt u er dit jaar (weer) bij zijn, wacht dan niet te lang! De kaarten à 11 euro zijn te bestellen via info@dekoe.nl, of verkrijgbaar bij de winkel van Femke Reuvers (pastoor van spaandonkstraat) en iedere avond vanaf 19.30 aan de bar in De Koe. Maar wees er snel bij want de verkoop gaat hard.