Pre-carnavalsfeest InKOEgnito

Een aantal enthousiaste carnavalsvierders uit het Groot Kielegat, verenigt als “Vrienden van InKOEgnito” hebben de koppen bij elkaar gestoken. Zij vonden dat het tijd werd voor een geheel nieuw groot pre-carnavalsfeest. Een feest zonder veren. Ofwel een feest zonder hoogheden, Prinsen en Baronnen. Jawel ze zijn meer dan welkom maar mogen hun Prinselijk of Baronaal kostuum lekker thuis laten hangen. Een feest zonder belangrijke mensen met toespraken en plichtplegingen. Een feest zonder raden van Elf e.d.

Maar wel een knallend feest voor jong en oud. Een feest voor iedereen die los wil gaan en zich graag warm wilt draaien voor het naderende carnaval. Een feest met een goede DJ. Een feest met tal van carnavalskapellen. Maar ook een feest met goede live artiesten. Kortom een feest voor iedereen.

Het feest vindt plaats in Cultureel centrum De Koe. We beschikken over 2 zalen. We hebben een geweldige DJ in the House, er treden 10 Carnavalskapellen op en we hebben live-artiesten te weten: Mark van Overveld (altijd in voor een dikke party) Mosterd na de maaltijd (de mannen achter carnavalskraker: Hé Jacqueline waar is de vaseline) ,Trafasi (Wasmasjien) en als uitsmijter Marie en de Maries, (dé muzikale feestfamilie van Nederland!). Dit feest mag je dus gewoon niet missen

Dit pre-carnavalsfeest wordt dus georganiseerd door “Vrienden van InKOEgnito”in samenwerking met De Koe en zal worden gehouden op zaterdag 2 februari 2019 van 20.00 uur tot 01.30 uur. De entree bedraagt € 11,- . Kaarten zijn te koop via info@SGAP.nl, bij stichting cultureel centrum de Koe, Ambachtenlaan 1, 4813 HA Breda en bij cadeau winkel Femke Reuvers, Pastoor van Spaandonkstraat 24, 4813 BS Breda. Maar wees er snel bij want op is op!