Jongen slaat leeftijdsgenoot met stok

Breda - Een 16-jarige inwoner van Breda is maandagavond in zijn woning aangehouden. Eerder op de dag had hij bij een ruzie een leeftijdsgenoot met een stok op het hoofd geslagen. Hij moest met een hoofdwond naar het ziekenhuis.

Al langer ruzie
Rond 18:30 uur werd gemeld dat een jongen was mishandeld nabij het voetbalveldje aan de Rijnauwenstraat. Agenten gingen er naar toe en troffen het slachtoffer zitten aan. Een aantal omstanders hadden zich over hem ontfermd. De twee jongens blijken al langer problemen met elkaar te hebben. Met een stok was het slachtoffer op zijn hoofd geslagen. Hij hield er een bloedende hoofdwond aan over. Ambulancepersoneel heeft hem ter plaatse verzorgd, maar de broeders vonden het toch nodig om hem over te brengen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek.

Voldoende aanwijzingen
Uit een kort onderzoek ter plaatse kregen agenten voldoende aanwijzingen om naar de woning van de 16-jarige Bredanaar te gaan. Hij kon zonder problemen worden gearresteerd. Hij is overgebracht naar een politiecel en voorgeleid aan een hulpofficier van justitie. De politie onderzoekt de zaak.

Fotograaf: 
Tom van der Put