Metamorfose bij Baronie TV

Vanaf 2020 is Baronie TV in een nieuw kieltje gegoten.

We starten elke ochtend met het programma Hopsasa, door Meerte Izeboud en Olla de pandabeer. Vervolgens wordt het vernieuwde prinsenprogramma “ Bende wakker’ uitgezonden. Als je nog niet wakker bent, zorgen Mitch Kerstens en Esther van Hoogenhuizen daar wel voor! Zij ontvangen de Prinsen aan het ontbijt.

Tante Nel en Tommy Lips ontvangen in “Wa 'n Huishouwe” diverse gasten en artiesten. Nog meer, véél meer muziek, ziet en hoort u bij “Ut Zotte Zangkot”, gepresenteerd door Mariska Wezenbeek en Johan Heuser.

Vast onderdeel worden de nieuwsflitsen van de 2 mobiele teams. Zij trekken dagelijks de regio in om live verslag te doen van carnavaleske activiteiten. Deze nieuwsflitsen worden tijdens de liveprogramma’s uitgezonden. Een belangrijke plaats in de marathons is ingeruimd voor de optochten.

Verder blijven we trouw aan de Barnavalsliedverkiezing en de fotowedstrijd.

Een feestje wordt het in ieder geval!
De ruim 100 vrijwilligers van Baronie TV hopen dat u mee kijkt, of, zoals gezegd zoals ons motto van 2020: Ziede gij ut?

Baronie TV wordt uitgezonden via het kanaal van BredaNu, Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1308.

Het complete programma kunt u vinden op www.baronie.tv.
Vanzelfsprekend is iedereen die de live opnames mee wil maken in de studio weer van harte welkom in De Vlieren op Mgr. Nolensplein 1.

Fotograaf: 
Perry Roovers