Veel politie op de been bij beslagneming caravans

Vrijdagmiddag werden er twee caravans in beslaggenomen door de Orde en Handhaving van de Gemeente Breda en de Politie. De carvans stonden klaar voor vertrek naar de camping waar de eigenaars hun vakantie wil gingen vieren.

Eerder deze week was Orde en Handhaving langs geweest om te laten weten dat de carvans hier niet mochten staan, wat niet lekker viel bij de eigenaars. Verder bleef het hierbij tot vandaag, een heel leger met politie en handhavers kwamen ter plaatse om de carvans in beslag te nemen.

Een van de eigenaren, de dochter werd met deze actie gearresteerd. De gemoederen liepen hoog op. De vader was heel boos op de handhaving en werd in het gareel gehouden door de politie en een hondegeleider. De carvans werden afgesleept door de bergers.

De man liet weten dat hij van de handhaving geen brief of iets dergelijks had ontvangen dat de caravans weg moesten. Hij vond de actie dan ook nergens op slaan. "Vandaag en morgen wilde we vertrekken naar ons vakantieadres, we hebben van de week de boel schoongemaakt en gerepareerd en gebeurd er dit belachelijk".

Fotograaf: 
Perry Roovers