(VIDEO) Dronken bestuurder van de weg gereden door politie

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie een dronken bestuurder van de weg gereden. De bestuurder werd vanaf de Speelhuislaan achtervolgt door de politie nadat een andere bestuurder de man had zien waggelen van dronkenschap en hierop gewoon in zijn auto stapte. Deze belde onmiddelijk met de politie.

De politie kwam met meerdere voertuigen op de melding af. De man reed gewoon door en in de Hondsdonk raakte hij een lantaarnpaal. De man wist vervolgens toch nog door te rijden en in een bocht konden de agenten met hun dienstvoertuigen de man van de weg te rijden.

De auto van de dronkaard raakte van de weg en kwam tot stilstand in de bosjes tegen een boom. De agenten wisten de man uit de auto te krijgen. Een ambulance heeft de man meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek hierna is hij overgebracht naar het cellencomplex aan de Mijkenbroek. Een opgeroepen traumahelikopter werd in een later stadium afgeblazen. In de auto lag naast de bestuurder een fles Wiskey. De auto die total los was is door een berger getakeld. De gemeente heeft de lantaarnpaal veiliggesteld. De schade aan de politiewagens leek mee te vallen.

Fotograaf: 
Perry Roovers