Voortgang inrichting Nieuwe Haagdijk en Haagweg

Bouwkundige opnamen

In februari en maart maakt het bureau E.S.B. expertise in opdracht van de gemeente (binnen- en buiten) bouwkundige opnamen van de panden aan de Nieuwe Haagdijk, Haagweg en hoekpanden van aanliggende zijstraten. Voor de binnenopnamen neemt E.S.B. expertise schriftelijk contact met u op. De gemeente laat de opnames maken om eventuele schade als gevolg van het werk duidelijk en goed vastgelegd te hebben. U kunt een afschrift van het opnamerapport aanvragen bij bureau E.S.B. expertise.

Voortgang

De werkzaamheden voor de nieuwe inrichting van de Nieuwe Haagdijk en Haagweg beginnen in mei. Voordat het werk voor de nieuwe inrichting begint, ontvangt u in april meer informatie. De bomen zijn in november 2015 al gekapt. Brabant Water en Enexis vervangen de water- en gasleidingen in de Haagweg. Dit werk duurt 12 tot 14 weken.

Uw begrip is belangrijk

De werkzaamheden en bouwkundige opnamen gebeuren zorgvuldig. De gemeente en betrokken partijen zijn zich ervan bewust dat het werk hinder geeft, proberen dit tot een minimum te beperken en vragen hiervoor uw begrip.

Fotograaf: 
Perry Roovers