Verdwijning Monsieur Le Baron, dinsdag 25 februari 2020

De verdwijning
Net als ieder jaar sluiten we ook dit jaar het carnaval in het Ginneken op een spectaculaire manier af. Afgelopen jaar, aan het eind van carnaval 2019, namen we in het Ginneken op een nieuwe manier afscheid van Monsieur Le Baron. Hij verdween toen op een spectaculaire manier.

Vooruitlopen op de afloop
Ook dit jaar zorgen we weer voor een sensationele afsluiting van het carnaval. Het wordt een mysterieuze act. De overleden voorvaderen van Monsieur Le Baron spelen hierin een belangrijke rol. Of Le Baron ook daadwerkelijk het loodje legt, is nog maar de vraag, maar dat hij verdwijnt is zeker.

Rebuswinnaar
Deze afsluiting is bij zaal Vianden, op dinsdag 25 februari 2020. Monsieur Le Baron arriveert rond 16.30 voor een bezoek aan het kindercarnaval. Natuurlijk neemt hij zijn gevolg en de muziekkapel mee. Tijdens dit bezoek ontvangt de winnaar van de rebus in deze krant zijn of haar prijs. Iedereen kan deelnemen aan deze prijsvraag. Mail de oplossing naar secretariaat@lestogenblik.nl.

Het verhaal van de verdwijning, maak het méé!
Aan het eind van het kindercarnaval start omstreeks 18.00 uur de afsluiting van het Ginnekens carnaval. Het wordt een spannende verdwijning waarbij de kinderen en andere aanwezige worden betrokken bij het verhaal van de verdwijning.

Beleef het mee!
Nieuwsgierig? Kom ook langs om dit zelf te gaan beleven! We zien jullie graag bij het kindercarnaval, en blijf dan gezellig even hangen voor dit spektakel. Het is tenslotte de laatste avond!