Maak het mee: het Groot Ginnekens Carnavalsontbijt

Zit de carnaval van de vrijdag en zaterdag al flink in uw benen en hoofd? Dan komt het Groot Ginnekens Carnavalsontbijt op carnavalszondag op het goede moment! De beste bodem voor de rest van het carnaval eet u bij dit gezellige evenement op de Ginnekenmarkt.

Zondag 23 februari, Ginnekenmarkt
Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij Het Groot Ginnekens Carnavalsontbijt. Niet zomaar een ochtendmaaltijd, maar een waar feestelijk spektakel!!

Opening
Om 10.44 opent Baron Guillaume Martin de la Triomphe Éblouissant, Constructeur Fanatique du Caillou Bleu et Excellent Connaisseur en Vins et Pécuniaires le Dernière du Moment officieel het ontbijt.

Gasten
Als gast is ook uitgenodigd Paul Depla, de burgemeester van Breda. De prinselijke Hoogheden van het Kielegat, ’t Aogje en Giegeldonk prikken ook een vorkje mee. Mét hun gevolg. De hofkapellen van de prinsen zorgen voor de muzikale noten, een garantie voor gezelligheid!

Heerlijk eten voor een klein bedrag
Mede dankzij onze sponsoren Café Moeke en AH-Valkeniersplein houden we de kosten voor het carnavalsontbijt laag. Voor het geringe bedrag van slechts € 5,-- per persoon kunt u al aanschuiven bij dit overheerlijke ontbijtbuffet. Voor u staat klaar: o.a. brood – kaas – ham – roerei – spek – zoetwaren – koffie- thee. En niet te vergeten de traditionele Schrobbelèr. De kaartverkoop is op de dag zelf bij Café Moeke Breda. Bij zeer slecht weer is het ontbijt binnen bij Moeke.

Bier uit de pomp!
Het Ginnekens Carnaval houdt tradities in ere. Rond 12.00u staan we stil bij het graf van oud-Prins Driekus. Aansluitend leggen de Hoogheden gezamenlijk de Ginnekense pomp ritueel droog. Vanaf dat moment stroomt er geen water meer door de pomp, maar bier!

Hoe meer zielen, ….
De ontbijtcommissie van SGC ‘t Lestogenblik nodig u van harte uit. Geen zin om alleen te komen? Vraag dan je familie, je buren, je vrienden, kennissen of heel je sportteam om ook mee te gaan!!

Fotograaf: 
J.Zijtregtop