Komt u ook naar de oudejaarsborrel van de Baron?

Komt u ook naar de oudejaarsborrel van de Baron in ons mooie Ginneken?

Elk jaar is geeft monsieur le Baron de carnavalsvierders van het Ginneken de gelegenheid om hem een fijne jaarwisseling te wensen en een goed carnavalesk nieuwjaar. Vanaf 13.00 bent u welkom bij Oncle Jean.

SGC ‘t’ Lestogenblik wil alle Ginnekenaren en Ginnekenezen en alle andere carnaval liefhebbers uitnodigen voor de jaarlijkse oudejaarsborrel op 8 december 2019. Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom bij Oncle Jean aan de Ginnekenweg.

De prinsen uit ’t Aogje, Giegeldonk en ‘t Kielegat komen Baron Guillaume Martin de la Triomphe Éblouissant, Constructeur Fanatique du Caillou Bleu et Excellent Connaisseur en Vins et Pécuniaires le Dernièrre du Moment een fijne jaarwisseling wensen met een voorspoedig carnaval 2020. In de middag is er volop gelegenheid om met elkaar te proosten met een lekker biertje en te genieten van de overheerlijke oliebollen. De kapellen laten fantastische carnavalsmuziek horen zodat iedereen vanzelf de polonaise gaat lopen. De middag wordt spetterend afgesloten met een optreden van David van Oosterhout.

Komt u ook ?