Het weer van Peer

Het weer voor zaterdag 21 november voor Breda en omstreken

Het weekend verloopt tamelijk bewolkt en zowel zaterdag als zondag kan wat regen vallen. Vandaag is dat vooral in de ochtend en gaat het om heel kleine hoeveelheden. Een wat druilerige start dus, maar in de middag is het droog en kan de zon er hier en daar ook nog kort doorbreken. Aan zee waait een krachtige zuidwestenwind en het wordt 10 tot 13 graden.

Zondagochtend schuift eerst een gebied met wat regen van noord naar zuid over het land. Daarna is het op veel plaatsen droog met af en toe zon, maar in het zuiden kan het lang grijs en druilerig blijven. Het wordt zondag tussen 11 en 12 graden.

Meerdaagse Weersverwachting.
Na het weekend volgen enkele kalme dagen met overdag een afwisseling van wolken en wat zon en in de nachten tijdens opklaringen ook plaatselijk mist of laaghangende bewolking. Alleen dinsdagochtend kan in het noorden een klein beetje regen vallen, verder blijft het op de meeste plaatsen droog. In de temperaturen verandert niet veel het wordt overdag nog steeds rond 10 tot 12 graden en ook de nachten zijn niet koud.

Groetjes Peer...

Fotograaf: 
Perry Roovers