Local Taste

Local Taste is een lokaal initiatief dat in, met en voor Breda is opgezet door Bodine en Thom; twee jonge, enthousiaste ondernemers. Zij zetten zich volledig in voor ons mooi Breda.

“We hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn begonnen met Local Taste.”

Local Taste is een magazine waarin je 30 lokale horecagelegenheden vindt, verspreid over de gemeente Breda. Deze gelegenheden bieden een heerlijke proeverij aan uit de keuken. Zo ontdek je Breda op een laagdrempelige manier. Door de diversiteit van deelnemende horecagelegenheden krijg je echt een vakantiegevoel zonder de mooiste provincie van Nederland te verlaten.

Wanneer je op pad gaat met Local Taste ervaar je een echte bourgondische beleving en ben je blij dat je dit jaar voor een “staycation” bent gegaan. Voor een symbolisch bedrag van slechts €17,50 bezoek je 10 horecagelegenheden naar keuze, en geniet je 10 keer van een heerlijke proeverij uit de keuken. Ontdek Breda, steun haar horeca en geniet!

Wil je meer weten over Local Taste en de horecagelegenheden? Je vindt ons op https://www.local-taste.nl/ en op social media @LocalTasteNL.