Jeugd in Breda geniet volop van SummerviBes

In de derde week van SummerviBes Breda heeft de Bredase jeugd volop genoten van alle activiteiten. Ruim 700 inschrijvingen waren er deze week. Heel druk bezocht waren de Uitvindfabriek, de NAC fundag, de Makersbase Robotrace, het speel- en spelletjesparadijs en de Beauty avond. Ook het suppen en skateboarden is zo populair dat je je echt op tijd moet aanmelden.

Veel kinderen genoten ook van bootcamp, de DJ School, Japanse krijgskunsten, Buurtsalon waterspelen, Slagwerk workshop, de kleiKAR en de micro-safari. Burgemeester Paul Depla bezocht deze week het beachvolleybal, het beach-tennis, het PUK plein en de Robotrace.

Ook de komende week is er weer veel te beleven met activiteiten als de buikglijbaan, waterspelen, Djembé en kinderyoga. Dinsdag is er weer de NAC Fundag en woensdag 5 augustus is er de NAC kids open dag met een speurtocht in en rond het stadion. Ook kun je tijdens SummerviBes kennis maken met allerlei sporten zoals atletiek, handbal en korfbal. Of wil je lekker creatief bezig zijn: doe een schrijfworkshop, ga naar de muziekstudio, leer hoe je DJ wordt of maak gebouwen van papier en spaghetti.

Inschrijven voor de activiteiten kan tot 12.00 uur de werkdag van te voren. Als je te laat bent en je wilt heel graag meedoen, kom dan gewoon naar de activiteit want soms is er dan nog plek.

Bredataal
BredaTaal heeft zich aangesloten bij SummerviBes en organiseert leuke activiteiten waarbij je taal kunt oefenen en anderen kunt ontmoeten zoals schilderen, spelen met taal, puzzeltocht of yoga in het park.

Nieuwe vakantiestraten
Naar verwachting worden er op 11 augustus 3 straten omgetoverd tot vakantiestraat, de Thomasberg, de Ahornstraat en de Hogedorpstraat. Aanmelden als vakantiestraat kan ook nog steeds.
https://verrasjezelf.nieuweveste.nl/vakantiestraat/

Fotograaf: 
Gemeente Breda