Het Brakkenfestival gaat toch door

Het Brakkenfestival gaat toch door, maar net een beetje anders.

Ondanks dat grote evenementen tot 1 september 2020 verboden zijn gaat het Brakkenfestival wel door, maar alleen net een beetje anders dan je gewend bent, namelijk online.

Brakkenfestival Online
De organisatie nodigt alle kinderen uit om naar het gratis Brakkenfestival Online te komen via https://www.brakkenfestival.nl/online/. Je kind kan er verschillende activiteiten doen, om je niet te vervelen in de zomervakantie. Bijvoorbeeld een creatieve activiteit, een sportieve workout, ballonnen proefjes doen of een boek lezen. Alles komt voorbij, zoals je van het Brakkenfestival gewend bent. Online en helemaal gratis.

Brakkenfestival Box
Voor een aantal activiteiten heeft je kind materialen nodig die je misschien thuis niet hebt liggen. Hiervoor heeft de organisatie een oplossing bedacht, de Brakkenfestival Box. Je kunt hiervoor gratis materialen bestellen voor maximaal 5 activiteiten. Zo kan je kind lekker thuis aan de slag met de bijbehorende video. Wilt je kind 5 nieuwe activiteiten doen? Dan bestel je gewoon nog een keer een Brakkenfestival Box. De Brakkenfestival Boxen worden dan in de week van 13 tot en met 17 juli gratis thuisbezorgd.