Kappen bomen Bavelselaan

Driekwart van het noodzakelijk onderhoud en kwaliteitsverbetering in de Bavelselaan is afgerond. Voor de laatste fase van de werkzaamheden kan beginnen, moet de gemeente de bomen kappen tussen de Brigidastraat / Valentijnlaan en de Overakkerstraat. Dit gebeurt op maandag 30 maart en dinsdag 31 maart 2020, als het weer het toelaat.

De gemeente volgt de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dit kan gevolgen hebben voor de uitvoering van de werkzaamheden in de Bavelselaan. Eventuele aanpassingen vindt u dan op deze website.

Werkzaamheden
Na de bomenkap starten Enexis en Brabant Water in april met hun werk. Rond de zomervakantie start een aannemer met het rioolwerk en de nieuwe inrichting. Voor het werk begint neemt Exact Expertise contact met u op voor een bouwkundige opname.

Bereikbaarheid
Om de bomen veilig te kappen is de Bavelselaan op 30 en 31 maart afgesloten voor autoverkeer tussen de Brigidastraat/ Valentijnlaan en de Overakkerstraat. Tijdens het werk kunt u of uw bezoek niet parkeren in dit deel van de straat. Tijdens de werkzaamheden van Enexis, Brabant Water en de aannemer blijft uw woning bereikbaar.

Fotograaf: 
Perry Roovers