De prijs is bekend voor het AWARD gala mantelzorg 2020

Groot nieuws!! De prijs is bekend voor het AWARD gala mantelzorg 2020 (Geheugenproblematiek). Uiteraard krijgen de winnaars een geweldig mooie Award mee maar dat is niet het enige! Een (mid)week) vakantie in het zonnige Spanje voor de mantelzorger voor 2 personen en daarbij een (mid)week) verblijf voor de persoon die de zorg ontvangt in het annafrij huis!

Deze mooie prijzen zijn ter beschikking gesteld door de Stichting annafrij huis en door de beschermvrouwe vakantie Aguilas! De aanmeldingen voor nominaties stromen binnen!

De flyers worden op dit moment overal verspreid, onder andere in zorginstellingen en dergelijke. Dus we hopen op heel veel nominaties. Kent u iemand die voor een nominatie in aanmerking komt? Ga naar onze website https://annafrijdag.nl/ en vul de gegevens in!!

Dit alles is en wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren en mede commissieleden! De commissie bestaat uit een kleurrijk pallet, mensen uit de zorg, bedrijfsleven, verzekeringswereld, bankwezen et cetera et cetera.
Diverse zorginstellingen ondersteunen dit initiatief en gaan zich inzetten in alle commissies, zoals Stib, de Villa en Zorgmies Breda!

Diverse sponsoren en vele artiesten zoals Peter Strykes, Simone Eversdijk, John-Paul Chacon, David van Oosterhout en Wendy de Laat gaan zich belangeloos committeren en hun medewerking verlenen aan dit mooie initiatief!
Met dank aan vakantie Aguilas, Rabobank Breda, het annafrij huis, BnP Accountancy, gemeente Breda,Brasserie Edmiral, Dick Zonneveld, Jean Berge, rijschool Ivo, HMF Sound, Breda in Business, Seydlitz notarissen, Zorgmies Breda, Wijnhuis de Vijver, Gotcha en vele andere sponsoren, waar nu gesprekken mee gevoerd worden!

Voor algemene vragen over het gala kunt u contact opnemen met de beschermvrouwe van het annafrij huis te Breda via corine.klaassen@hetannafrijhuis.nl