Zuiderlicht viert haar 15-jarig bestaan

Zuiderlicht, centrum voor Bewust Leven te Breda (centrum) viert haar 15-jarig bestaan in het weekend van 10-12 januari

Zuiderlicht bestaat 15 jaar en dat vieren we in januari met een feestelijk Jubileumweekend.
Het is ongelooflijk, geeft Oprichter Inge Voeten aan, hoe snel deze 15 jaren voorbij zijn gegaan. Ik weet nog dat er bij de feestelijke opening in de tuin honderden mensen aanwezig waren, we lieten ballonnen de lucht in en spraken de intentie uit dat we hoopten dat Zuiderlicht een prachtig, florerend centrum zou worden wat veel mensen zouden weten te vinden, een plek waar mensen hun ziel konden openen. Nou dat is het geworden!
Het centrum, wat gevestigd is in een prachtig monumentaal pand in de Kloosterlaan, biedt ruimte aan een grote groep docenten en therapeuten die consulten, trainingen en opleidingen aanbiedt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en spiritualiteit.

Jaarlijks trekt het centrum duizenden bezoekers uit het hele land en ook de zuiderburen weten het centrum goed te vinden. Uiteraard gaan we dit jubileum goed vieren en maken we er een feestelijk jubileumweekend van!
De aftrap van het lustrumweekend gebeurt door auteur Geert Kimpen! Geert komt op vrijdagavond 10 januari naar Breda voor het verzorgen van een bijzondere interactieve avond/lezing: De Tomtom van je Ziel. Kaarten voor deze lezing kosten 15 euro en dienen vooraf gereserveerd te worden.

Aansluitend aan de lezing, viert Zuiderlicht die vrijdagavond het 15-jarig bestaan van Zuiderlicht met een spetterend Dansfeest. Zuiderlichts Huis DJ, DS SenS zal iedereen weer meevoeren met haar heerlijke muziek. Muziek uit de jaren 60-70-80, wereldmuziek, Lounge etc. De dansavond is gratis toegankelijk. Dus na de lezing kunnen de voetjes van de vloer!

Op zaterdagavond 11 januari verzorgt spiritueel meester Naropa een Satsang-avond in Zuiderlicht. Naropa is een Hartmeester en kunstenaar uit de Sacha traditie. Naropa verkondigt geen leer, dogma, lifestyle of cultus. Hij is niet in te delen bij een spirituele stroming. Hij is een kunstenaar die een is met het natuurlijke creatieve proces.
Door simpelweg met hem samen te zijn in receptiviteit smelt het harnas van de persoonlijkheid en ontwaakt het Hart. Naropa moedigt eenieder aan om tot innerlijke en uiterlijke bloei te komen. Satsang is een eeuwenoud concept; mensen komen bijeen om in het veld van bewustzijn en liefde te zijn van een ontwaakte, een Boeddha, totdat ze beseffen dit ontwaakte en verlichte bewustzijn zelf te zijn.
De Satsang duurt van 19.30 -21.30 uur, de entree bedraagt 15 euro, vooraf aanmelden voor deze is niet noodzakelijk.

Sluitstuk van het lustrumweekend is de extra feestelijke open dag en spirituele beurs op zondag 12 januari.

Ter ere van dit 15-jarig bestaan houdt Zuiderlicht een extra feestelijke Open Dag. De dag duurt van 11-18 uur, om 10.30 uur kunt u de open dag beginnen met een kopje koffie en wat lekkers.
In de verschillende ruimtes van het centrum vinden ongeveer 25 gratis workshops en lezingen plaats. Om het uur starten er nieuwe activiteiten. Op het programma staan o.a. Intuitieve Ontwikkeling, Ontstressen in 1 minuut, een reis door de chakra’s, SoulVoice, mediumschap, de helende kracht van jouw ziel, in je eigen energie komen, de kracht van jouw verhaal.
Naast de GRATIS te bezoeken Lezingen, workshops en introductielessen, gegeven door de docenten en therapeuten van het centrum, vindt er ook weer een grote spirituele beurs plaats. Hier kun je consulten doen en mooie presentjes kopen in de verkoopstands.

Waar is het te doen? Zuiderlicht Centrum voor Bewust Leven
Kloosterlaan 138a, 4811 EE Breda (centrum).
Tel: 076-5139709 of 06-40559847
Alle informatie over het centrum en jublileumweekend vind je op www.zuiderlichtbreda.nl
We ontmoeten jullie graag!

Oprichter Inge Voeten en Team Zuiderlicht