Bijeenkomst laadpalen voor elektrische auto’s

Het bedrijf PARKnCHARGE heeft een voorstel ingediend voor 39 laadpalen voor elektrische auto’s in Breda voor de komende jaren. Het bedrijf heeft een overzicht gemaakt met mogelijke locaties, zo ook bij u in de buurt.

Informatiebijeenkomst
30 oktober 2019 van 19.00 tot 21.00 uur
Stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan 10
algemene uitleg van PARKnCHARGE en de gemeente
gelegenheid vragen te stellen en een reactie geven
aanmelden: mail aan ont.mm@breda.nl met als onderwerp ‘Laadpalen’

Plankaart
Op de website PlanBreda https://www.planbreda.nl/plannen/laadpalen/default.aspx staan de 39 laadpalen op de kaart van Breda aangegeven. Hier kunt u ook een reactie geven voor een specifieke locatie. Deze reactie gaat naar PARKnCHARGE voor verdere behandeling en komt niet zichtbaar op de site. Aan de hand van de binnengekomen reacties kunnen de locaties van de laadpalen verschuiven. PARKnCHARGE bespreekt dit dan met omwonenden van de locatie en met de gemeente.

Aanmelden bijeenkomst
In verband met de organisatie van de bijeenkomst, willen wij u vragen om u per mail aan te melden. Stuur een mail aan ont.mm@breda.nl met als onderwerp ‘Laadpalen’. (Deze mailgegevens worden alleen gebruikt voor het bepalen van het aantal aanwezigen. Hierna worden ze vernietigd.) Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel een reactie geven over laadpalen in Breda, dan kunt deze mailen naar breda@parkncharge.nl. Hebt u een reactie voor een specifieke locatie van een laadpaal, dan kunt u deze bij de plankaart op de website van Plan Breda https://www.planbreda.nl/plannen/laadpalen/default.aspx.

Fotograaf: 
Perry Roovers