Zin in zingen?

In september start Musicaja alweer met haar 10e lesjaar en we openen het seizoen met proeflessen voor alle cursussen. Je bent vanaf 16 september van harte welkom om mee te komen zingen. Bij Musicaja wordt door enthousiaste, ervaren en goed opgeleide docenten les gegeven aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Naast individuele zanglessen zijn er voor kinderen op maandag, dinsdag en woensdag kleine zangklassen (max. 8 leerlingen per groep zodat iedereen genoeg aandacht krijgt) in diverse leeftijdsgroepen, van de Kleuter Zangklas tot en met de Zangklas 10 tot 12 jaar.

Jongeren en volwassenen kunnen zich aanmelden voor individuele zanglessen. Voor volwassenen is er ook de cursus Stemvorming voor Beginners, het Ensemble Lichte Muziek/Close Harmony, het Gemengd Ensemble Klassiek en het Stemvorming Ensemble (voor wie naast het samen zingen ook nog wil werken aan zijn/haar zangtechniek).

We werken met kleine groepen, zodat iedereen goed tot z'n recht komt. Heb je altijd al eens willen uitproberen of zingen wat voor je is? Of heb je al zangervaring en wil je je zangstem graag verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor een proefles via https://www.musicaja.nl/.

Meer informatie over ons cursusaanbod en de proeflessen is te vinden op https://www.musicaja.nl/