Ik Zie U Graag

De pintelier wordt al opgebouwd en het festivalterrein wordt afgebakend door bouwhekken. Dan duurt het nog maar heel even voordat Mezz zich omtovert tot het speelterrein van Ik Zie U Graag.

Onder de noemer 'hét Belgische festival van Nederland' ontdek je een heel weekend lang spannende acts uit de broeiende en bruisende Belgische muziekscène. Niet alleen grote namen als Tourist LeMC, The Sore Losers, Warhola, Ertebrekers en Tout Va Bien zijn dit weekend te vinden op het podium in Mezz. Maar ook namen die je wellicht nog niks zeggen, hebben veel zin om hun muziek aan jou te presenteren! Maar er is ook gedacht aan Belgisch artwork. Op dit moment vindt ook de eerste editie van het Antwerp Poster Festival plaats, waar ontwerpers carte blanche kregen een posterontwerp in te sturen bij het thema 'Show Your Colours'. De dertig mooiste ontwerpen van Belgische ontwerpers haalt Ik Zie U Graag in samenwerking met Graphic Matters naar Breda. Ook kun je zaterdag jouw kennis van de Belgische muziek laten bijspijkeren. We Speak Music neemt je mee langs allerlei interessante en leuke weetjes. Dit interactieve muziekcollege wordt afgewisseld met een leuke muziekquiz, waar ook nog toffe prijzen mee te winnen zijn!

Heb je nog geen plannen? Er zijn nog een aantal tickets verkrijgbaar voor het festival, maar wacht zeker niet te lang met het kopen van je kaarten. De dagkaarten voor vrijdag en de passepartouts zijn bijna uitverkocht.

Meer weten over het programma? Check de volledige line-up op de website of beluister de Ik Zie U Graag-playlist.
https://www.mezz.nl/ikzieugraag/
https://open.spotify.com/playlist/2vUAzSXWnIIgaPqj7IkrB7?si=ImpVSQD5QseX...

Fotograaf: 
Perry Roovers