Aanleg inrit De Rooi Pannen Fellenoordstraat

Maandag 18 februari om 07.00 uur begint de gemeente met de werkzaamheden voor de aanleg van de inrit voor De Rooi Pannen in de Fellenoordstraat ter hoogte van de kazerne. Zonder tegenslagen duren deze werkzaamheden anderhalve week. Een deel van het werk gebeurt in het weekend.

De werkzaamheden bestaan uit:

Bestrating verwijderen van trottoir, fietspad en parkeerstrook verwijderd, nieuwe funderingslaag aanbrengen, leggen betonbanden voor de opsluiting van de inrit.

Daarna, weekend vrijdag 22 tot maandag 25 februari, verwijderen deel markering en een stuk asfalt fietspad Fellenoordstraat, 2 nieuwe funderingslagen van asfalt aanbrengen, nieuwe deklaag van asfalt aanbrengen, twee verkeersgeleiders in midden rijweg aanlegen, aanbrengen wegmarkering.

Bereikbaarheid Fellenoordstraat
Vrijdag 22 februari vanaf 19.00 uur wordt de Fellenoordstraat van de Markendaalseweg tot de Gasthuispoort voor doorgaand verkeer afgesloten. Eén rijbaan van de Fellenoordstraat blijft open voor bussen en fietsers. Er zijn dan verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden. De woningen en bedrijven zijn met toestemming van de verkeersregelaars in het weekend van vrijdag 22 februari tot maandag 25 februari bereikbaar.

Fotograaf: 
Perry Roovers