Jonge ondernemer, visionair en auteur Nikki Pommer

Bredase ondernemer, visionair en auteur Nikki Pommer schittert tussen Lil’Kleine en Martin Garrix in De Jonge 100

Net pas eenentwintig en nu al een non-fictie op haar naam. Jonge ondernemer, visionair en auteur Nikki Pommer is dé belichaming van de spreekwoordelijke duizendpoot. Na het overwinnen van een burn-out op jonge leeftijd heeft ze de essentie van zichzelf en haar leven teruggevonden, waardoor ze nu in staat is om dit bewustzijn met de wereld te delen. En hoe! In haar debuut De wijze lessen van een twintiger (2018) vertelt Pommer openhartig over haar ervaringen met een burn-out, de streefcultuur waarin we leven en deelt ze op inzichtvolle wijze haar lessen.

“Dit boek bood mij niet alleen de mogelijkheid om mijn proces in kaart te brengen, maar het bood me ook de mogelijkheid om het te delen met iedereen die dit boek oppakt. Het delen van mijn proces is voor mij zo belangrijk geweest, omdat ik weet dat er meerderen met mij zijn die zich zo kunnen voelen. Delen is helen, denk ik maar.” – Nikki Pommer, auteur.

Pommer geeft gastlessen om jongeren bewuster te maken en lanceert in 2019 haar eigen training voor schoolverlaters en werkloze jongeren. Onlangs is ze gestart met haar bedrijf New Vibes: een bedrijf dat de communicatie tussen non-profitorganisaties en jongeren verbetert. Een voorbeeld van één van de bedrijfsactiviteiten is dat zij door middel van social media trainingen non-profitorganisaties helpt om zichtbaar te worden op social media. ‘Het is logisch wanneer je jouw doelgroep wilt bereiken, je je bevindt waar zij zich ook bevinden. Jongeren zijn te vinden op social media, dus tijd voor non-profits om hier in mee te groeien. Als ze het op de juiste manier aanpakken kan social media namelijk van grote waarde zijn in het contact met jongeren,’ licht Pommer toe.

Haar can-do-attitude bezorgde haar eerder de prijs van ZomerOndernemer 2016, een nominatie voor The Indie Awards 2018 en nu een nominatie voor De Jonge 100 waar zij schittert tussen namen als Lil’ Kleine, Martin Garrix en Diede de Groot. De Jonge 100 wordt jaarlijks opgesteld door Ondertussen.nl in samenwerking met Lenovo, en is dé lijst van de 100 meest veelbelovende en inspirerende jongeren van Nederland, tot en met 25 jaar. De 100 jongeren zijn verdeeld over vier categorieën. Champions, Visionairs, Idols, Businesshero’s en Superhumans. Naast dat zij alle 100 winnaars zijn, ontvangen per categorie twee genomineerden een award. Eén gekozen door het publiek (door middel van stemmen), en één gekozen door de jury. Daarnaast kiest partner Lenovo iemand uit de lijst, die zij in het bijzonder bewonderen in het volgen van zijn of haar eigen, unieke weg. Diegene wordt beloond met de Lenovo ‘Different is Better’ award!

In de categorie van Visionairs gaat Nikki Pommer de strijd aan met 25 andere jonge visionairs. Help jij haar deze geweldige prijs in ontvangst te nemen? Stemmen kan t/m vrijdag 28 december 2018, 23.59 uur via: https://www.ondertussen.nl/jonge100/