Buurthuis Geeren – Noord januari 2017.

Allereerst voor iedereen de beste wensen voor 2017.

Per 1 januari 2017 hebben wij de exploitatie en het beheer overgenomen van de Gemeente Breda. Doel: De stichting heeft als doel een goed draaiend buurthuis en de buurtfunctie te behouden voor de wijk. Wij gaan uit van zorg en welzijn, recreatie en educatie. Via maatschappelijke, ondernemende en bedrijfsmatige structuren. Alle activiteiten zoals ze nu zijn kunnen gewoon doorgaan en nieuwe activiteiten kunnen gestart worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een druk bezocht karaoke avond op 30 december gehouden. Er volgen er nog een paar meer in 2017. Huren van ruimte: Wij hebben diversen ruimtes die gehuurd kunnen worden. Wees er snel bij want op is op.

Pak alvast je agenda, vrijdag middag 20 januari vanaf 16.00u is het nieuwjaarsreceptie.
Wedstrijd: iedereen die dit wil en kan, mag een nieuw logo ontwerpen voor het buurthuis en ook dient er een nieuw bord voor op de gevel te komen. Ontwerpen kunnen tot 1 maart 2017 ingeleverd worden bij beheerder@sbgn.nl . Voor meer informatie: www.sbgn.nl/logo.html Onthulling van het nieuwe bord en de winnaar van de wedstrijd maken wij bekend op vrijdagmiddag 21 april vanaf 16.00 uur.

Nieuwe vrijwilligers gevraagd: Ondanks dat wij redelijk wat vrijwilligers hebben voor eigen bardiensten en voor allerlei hand en span diensten hebben we vrijwilligers vacatures. Kun je goed fotograferen, knutselen en ook nog eens goed samenwerken, coachen en begeleiden ? Neem gerust contact op met het bestuur. Voor meer informatie kun je terecht op de website. https://www.sbgn.nl/ Wij hopen jullie allemaal te zien in het buurthuis.

Met vriendelijke groeten, bestuur Stichting buurthuis Geeren – Noord.