Nieuw in Breda Cellphone Fix

Wie zijn we
Cellphone fix bestaat sinds 2016 en is gevestigd op het Brabantplein 34 in Breda. Onze focus ligt op de juiste service leveren aan zowel zakelijk als particulieren klanten. Een smartphone reparatie duurt gemiddeld 30 min. Bij complexe reparaties geven we altijd van te voren aan hoe lang de reparatie zal gaan duren en of u kunt blijven wachten op de reparatie of beter op een later tijdstip terug kunt komen. Alle reparaties worden uitgevoerd door onze ervaren reparateurs met de juiste kennis en ervaring in smartphone en tablet reparaties. Hierdoor kunnen wij u 12 maanden garantie aanbieden op iedere reparatie die wij uitvoeren.

Wat we doen
Reparatie van alle merken smartphones en tablets. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen, u betaald geen onderzoekkosten en vooraf wordt u op de hoogte gesteld over de reparatiekosten. We hebben een enorm groot assortiment aan accessoires, zoals laders voor thuis, auto laders, geheugenkaarten, cases, covers, alle soorten kabels, screen protectors en meer. We hebben een uiteenlopend assortiment aan hoesjes van hoge kwaliteit voor merken zoals Celly, Samsung, Apple, Adidas en Puro. Wij bieden u een laagste prijsgarantie voor alle reparaties.

Onze winkel
U kunt bij onze winkel in Breda gratis naast de deur parkeren en wij zijn eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer (Brabantplein). U kunt bij ons met of zonder afspraak binnen lopen van maandag tot en met zaterdag voor een vrijblijvend advies over uw reparatie. Liever een afspraak maken? Plan uw afspraak dan in via deze link. http://www.cellphonefix.nl/afspraak-inplannen/

Tijdens de reparatie kunt u genieten van een kopje koffie terwijl u wacht. Heeft u een offerte nodig voor uw inboedelverzekering, wij stellen deze graag tegen geringe kosten voor u op.

U kunt bij ons binnen lopen voor schade aan uw toestel, om software problemen op te lossen, accessoires aanschaffen voor uw toestel, uw toestel verkopen of een nieuw toestel kopen. Ook vindt u bij ons een selectie aan tech gerelateerde artikelen zoals een helikopter die u met uw smartphone kunt bedienen.

Wilt u uw ouwe smartphone of tablet verkopen en een nieuwe smartphone of tablet aanschaffen? Wij bieden een ruime keuze op verschillende merken en geven 2 jaar garantie op alle nieuwe toestellen en 3 maanden garantie op een gebruikt toestel.

http://www.cellphonefix.nl/

Service is ons eerste prioriteit! Voor vragen kunt altijd bellen of mailen.

Fotograaf: 
Perry Roovers