Geluidsoverlast houdt flatbewoners wakker

Harde muziek, voortdurend gillen en het spelen op een trompet heeft bewoners van een flat in de wijk Boeimeer vannacht wakker gehouden. Een verwarde 49-jarige bewoonster en haar bezoekers waren daar verantwoordelijk voor. De politie heeft vanmorgen de vrouw aangehouden ter zake burengerucht waardoor de nachtrust van omwonenden was verstoord.

Vanmorgen kreeg de politie om 07.10 uur een melding van een bewoner van een flat in de wijk Boeimeer. Hij gaf door dat een bewoonster al de hele nacht veel overlast veroorzaakte. Het ging om harde muziek en het spelen op een trompet. Daarnaast zou ze regelmatig al schreeuwend en gillend op de galerij staan. Bij de vrouw zouden ook twee mannen op bezoek zijn.

Beu
De agenten zagen dat meerdere bewoners op de etages buiten stonden. Ze gaven te kennen dat ze de voortdurende overlast helemaal beu waren. Ook de dienders hoorden luide muziek uit de woning komen. Ze hebben de 49-jarige bewoonster aangehouden als verdachte van het veroorzaken van rumoer en burengerucht. Ze krijgt daarvoor een proces-verbaal. Zij wordt in de loop van de ochtend beoordeeld door de Crisisdienst van de GGZ. Zij is bij de politie en hulpinstanties bekend.

Fotograaf: 
Perry Roovers