Valkenierslaan afgesloten op 3 en 4 september

Als de weersomstandigheden het toelaten wordt door de gemeente op woensdag 3 en donderdag 4 september tussen 9.00 en 16.00 uur de Valkenierslaan, het gedeelte tussen de Mathenessestraat en Groot IJpelaardreef/Blauwe Kei, schoongemaakt en wordt er klein onderhoud uitgevoerd.

Waarom deze maatregelen

In de Valkenierslaan wordt zeer intensief geparkeerd. Gevolg is dat het schoonmaken van trottoirs, goten en straatkolken bijna niet mogelijk is en vuil zich ophoopt. Daarnaast is er op enkele plaatsen sprake van verzakkingen en andere beschadigingen aan verhardingen die hersteld moeten worden. De werkzaamheden maken het tegelijkertijd mogelijk de riolen onder de straat te reinigen.

Verkeer en parkeren

Woensdag 3 september wordt tussen 9.00 uur en 16.00 uur het gedeelte Valkenierslaan tussen de Mathenessestraat en de Croystraat in beiden rijrichtingen afgesloten. Donderdag 4 september wordt tussen 9.00 uur en 16.00 uur het gedeelte Valkenierslaan in beide rijrichtingen afgesloten tussen de Croystraat en de Blauwe Kei. Parkeren op deze weggedeeltes is dan niet mogelijk. Dit wordt met borden aangegeven.

Uw medewerking is belangrijk

Een geheel autovrije Valkenierslaan geeft de gemeente de ruimte de werkzaamheden uit te voeren en u de minste hinder. Bovendien zijn op deze manier de werkzaamheden sneller klaar. De gemeente verzoekt u daarom dringend om tussen 9.00 en 16.00 uur uw auto niet op de af te sluiten gedeeltes te plaatsen.

Fotograaf: 
Perry Roovers