Spaanse pianisten in Cultuur Tijdens het Middaguur

Op vrijdag 6 maart a.s. is er weer een middagpauzeconcert in de Waalse Kerk, Catharinastraat 83 in Breda. Op die dag vindt er een uitwisselingsprogramma plaats tussen Centro Estudios Pianisticos en Acacademica Marshall - Barcelona.

Cultuur tijdens het Middaguur maakt met genoegen gebruik van de geboden gelegenheid jonge talentvolle pianisten voor te stellen aan het Bredase publiek, Sara Vaz en Daniël Carmona.
Sara Vaz begon haar muzikale studie toen ze 5 jaar oud was. Zij ontving haar Masters diploma in Piano Performance (2018) en in Music Education (2019) begeleid door Alvara Texeira Lopez aan de Universiteit van Aveiro. Daniël Carmona is in Alcazar geboren en begon daar ook zijn pianostudie. Deed zijn Bachelor in Salamanca en studeerde voor zijn Masters In Soloist Performance in Madrid.

Sara Vaz speelt composities van M.Falla, J.Vianna da Motta en S.Lyapunov en Daniel Carmona completeert met werken van F. Mompou en I. Albeniz. Het concert begint om 12.00 uur en er wordt een concertbijdrage van € 2,00 gevraagd.

Dit concert is tevens de opening van een expositie van Boekema en Schunk. Openingstijden op 6, 7 en 8 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur.