Auteur Jan Geurtz geeft lezing in de Nieuwe Veste in Breda

Jan Geurtz, schrijver van vele boeken komt op uitnodiging van Zuiderlicht, Centrum voor Bewust Leven naar Breda en wel op donderdagavond 16 april.

Jan Geurtz is auteur van o.a. bestsellers : “Verslaafd aan liefde” en “ De Verslaving voorbij en Vrij van gedachten”.
Onlangs verscheen zijn laatste boek: “Wijzen naar de maan”, “Over de spirituele zoektocht in het dagelijks leven”.
In deze lezing gaat het over hoe spirituele kennis en beoefening je kunnen helpen om angst en zelf-afwijzing te overstijgen, en te leren leven vanuit een liefdevolle staat van Zijn. Die spirituele manier van leven heeft een positieve invloed op hoe we relaties aangaan, maar ook op hoe we liefdevol alleen kunnen zijn.

Natuurlijk is er deze avond tijdens de lezing, de gelegenheid om aan Jan Geurtz vragen te stellen die hij met veel plezier zal beantwoorden. Het is deze avond ook mogelijk boeken van Jan Geurtz te kopen. De vrije Boekhandel aan de Veemarktstraat zal de verkoop van de boeken verzorgen. De lezing begint om 19.30 uur en zal tot ongeveer 21.30 uur duren en de entree voor deze avond bedraagt 24,50. De zaal is open vanaf 19 uur.

Het is verstandig tijdig je kaarten voor deze lezing te reserveren. Je kunt tickets nu reeds online bestellen, zie https://www.zuiderlichtbreda.nl/jan-geurtz-geeft-lezing-in-breda-over-zi...