Slingercontrole bij de kroegen

Carnaval staat voor de deur en de kroegen in Breda doen hun uiterste best om alles er weer super feestelijk uit te laten zien. De eerste avond dat alle slingers, ballonnen en andere versierselen hangen, zien de kroegen er het beste uit. Dus... mooie datum en tijd voor de jaarlijkse slingercontrole! We verzamelen om 20.00 uur bij café Janssen.

We gaan vervolgens met een klein gezelschap langs de Bredase kroegen en beoordelen de versierselen, terwijl we een paar drankjes doen. Of we doen een paar drankjes, terwijl we de slingers beoordelen. Niet te moeilijk, wel super gezellig! En jij kan erbij zijn! Meedoen kost in principe niks, je betaalt alleen je eigen drankjes. Ik neem jou en je vrienden mee op sleeptouw en we zien wel waar het schip strandt. Vorig jaar was ook weer goed geslaagd, met onder andere een spontane stoelendans in Het Voske.

Deze kroegentocht wordt opgezet om het harde werk dat de medewerkers van de cafés verrichten op ludieke wijze te eren, omdat tijdens carnaval de versiering vaak voor lief wordt genomen en omdat het gewoon leuk is om samen alvast op pad te gaan en een drankje te doen.

https://www.facebook.com/events/382169879425106/?notif_t=event_calendar_...