Vijf dagen oude stijl jazz in de Waalse Kerk

Op zondag 26 mei een opwarmertje naar de Jazz-4-daagse in de Waalse Kerk. Op deze zondag zullen er vanaf 13:30 uur weer de eerste Jazz-noten voor u gespeeld worden door Efkes Anders Jasskapel en Altena Jazzband. Vanaf 15:30 uur worden deze overgenomen door High Five Seven en Bloomline Jazz Quintet.

Van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni zullen er nog meer oude stijl jazz tonen klinken in de Waalse Kerk aan de Catharinastraat 83 in Breda.

Tijdens deze Jazz-dagen is er een vol programma met maar liefst elf verschillende bands. De meeste uit Breda en een enkele van daarbuiten. Uiteraard de jaarlijkse bands zoals op donderdag vanaf 13:00 uur Efkes Anders Jasskapel afwisselend met Franks Hot Ten en vanaf 16:00 uur Jazzed For Fun afwisselend met Altena Jazz Band.
Op vrijdag starten we met het Cultuur Tijdens het Middaguur om 12:00 uur met The New Orleans Dixie Skater, daarna afwisselend The Hugger Mugger Jazzband en His Masters Noise en we sluiten de dag af met The Sin City Seven en The Orange Town Jazz Band.

Wegens groot succes vorig jaar, ook dit jaar weer op zaterdagochtend om 11 uur het koffieconcert met dit jaar de Bigband Grand Mix. Speciaal hiervoor is er koffie mèt gebak ! In de middag gaan we verder met, afwisselend, Mollies Jazz Bunch, The Orange Town Jazz Band en The Hugger Mugger Jazzband.

De vierdaagse sluiten we af op zondag vanaf 12:00 uur met The Goody Goody Jazzband die wisselend zullen spelen met The Old Fashion Band.

Kortom het wordt weer ouderwets gezellig in de Waalse Kerk.
En … dit alles is gratis toegankelijk!

Kijk voor het volledige programma op http://www.waalsekerkbreda.nl/agenda.htm waarop ook het programmaboekje gratis te downloaden is.

Fotograaf: 
Perry Roovers