One-man-band Fill Koffins op Belcrum Beach

Op 31 augustus was Fill Koffins de laatste act bij ons “One-man-band-festival”op Belcrum Beach. Helaas begon het toen te regenen en waren daardoor maar weinig mensen getuige van het energieke optreden van deze zanger-gitarist-drummer. Daarom is voor iedereen die hem gemist heeft de herkansing op zondag 13 okober. En mocht het weer regenen dan staat Fill Koffins deze keer droog in het paviljoen. Kom dan op tijd want het aantal plaatsen is beperkt. Koffins zet om 16.00 uur z’n eerste nummer in.

Fill Koffins is het soloproject van Robert Lambregts, leadzanger van de Milwaukee Wildmen. Gewapend met een dikke Gretsch, trashy drumkit en tintelende Fender amp maakt deze beukende one-man-outfit strak gepolijste maar onversneden garage rock ’n roll gecombineerd met gruizige rockabilly exotica, gladgestreken klassiekers en piratenzender instrumentals. Fill Koffins, kortom: “Another Day in Rock’n Roll Paradise!”.
De doorgewinterde muzikant Lambregts is al bijna 30 lang jaar zanger-gitarist van Milwaukee Wildmen. Als one-man-band is hij niet minder luidruchtig, met een brouwsel van trash, een fikse scheut vuige rockabilly en Wildmen-ondertonen. Ondanks zijn repertoire, dat zich voornamelijk tot drie akkoorden beperkt, blijft Koffins zijn publiek ook als solo-instrumentalist en zanger boeien. “Robert Lambregts is een groot entertainer en een nog groter muzikant”, zo tekende VPRO’s ‘3voor12’ op tijdens een eerder concert in onze stad.

Zondag 13 oktober, 16.00 u. toegang gratis, Veilingkade 12-15, http://www.belcrumbeach.nl/.

Fotograaf: 
Perry Roovers