DE GROTE PIER15 SHOW – 5 jarig jubileum!

Vrijdag 3 oktober 2014 was een van de mooiste en chaotische dagen in de geschiedenis van Pier15, namelijk onze opening! Een half uur voor opening werd er nog druk geschroefd en gezaagd om alles op tijd klaar te hebben. Daarna werd het skatepark voor honderden bloed fanatieke skateboarders geopend. Buiten, op een nog niet bestaand terras, stonden bandjes te raggen en DJ’s de beste platen te draaien. Topavond dus!

Was jij daarbij? Of ben je in de afgelopen 5 jaar onderdeel van het Pier15 meubilair geworden? Dan nodigen we je zaterdag 5 oktober graag uit voor DE GROTE PIER15 SHOW – 5 jarig jubileum!

In het skatepark laten we lichtkunstenaar Co2RO los om het park om te toveren tot een droomwereld op acid.
Dj’s van Vieze Anita, Surf en Turf Fest en Haveneiland zorgen voor de plaatjes. Oprichters Jeroen en Martijn nemen je mee door 5 jaar pier en natuurlijk hebben we nog een paar verrassingen voor jullie klaar staan.

Voor het betere knalwerk kan je terecht in het café, want daar hebben we een aantal hele toffe acts geprogrammeerd:

KAREL
Behalve voor briljante en unieke muziek, moet je ook bij Karel zijn om volledig uit je dak te gaan. Niet glansrijk en gestileerd, maar een brok aan ongepolijste energie.

FUCK FUCK FUCK
Onze Amsterdamse vrienden van Fuck Fuck Fuck hebben in 2016 de kleine stage op SurfenTurf fest al kapot gespeeld. Nu komen ze terug voor het nodige duw en trek werk in de bar. ALLES KAPOT!

COCO BRYCE en BEVERLY CRUSH
Lampen uit, laser aan!
Na middernacht verandert de bar in een duister rave hok. Vergeet waar je bent en geniet van de platencollectie van deze twee alleskunners.

Haveneiland DJ - Je favoriete boys
Vieze Anita DJ Hessel Vd Veer en Lolo
SurfenTurf DJ Martijn van der Meeren en Yan de Hoogh

Tickets: 10,-
Ticket link : https://pier15.stager.nl/web/tickets/368974

DE GROTE PIER15 SHOW is de kick-off van een week vol events en heel veel skateboarden.

Zo 6 okt t/m 11 oktober gratis entree skatepark
Di 8 okt Skatenight
Wo 9 okt Woensdagavond diner Pier 5 jaar
Do 10 okt Palmbomen II - All nighter special guest Cindy
Vrij 11 okt Glittersokken