Dubbelconcert op Belcrum Beach

Zondag 11 augustus worden de bezoekers van Belcrum Beach onthaald op een dubbelconcert van de uit Afrika afkomstige Sean Hayz en Simba Ci. Het optreden van de twee begint om 16.00 uur en de toegang tot het stadsstrand is gratis.

Sean Hayz is een folk/indie singer-songwriter uit Johannesburg, Zuid-Afrika. Zijn muziek is een mix van folky songs waarbij hij de vocals begeleidt op acoustische ritme gitaar. Hij is ook de frontman van de populaire Zuid-Afrikaanse folk band The Motherland. In 2019 verhuisde hij naar Nederland voor zijn nieuwe solo album en om op te treden in Europa. Hij speelde op veel festivals in Zuid-Afrika en had daar een aantal hit-singles. Hayz speelt een groot aantal eigen nummers en covers van een aantal bekende artiesten.

Als gast-artiest neemt Sean Hayz Simba Ci mee naar het Bredase stadsstrand.
Simba CI is een gepassioneerde muzikant die opgroeide in de stoffige Townships in de tweede grootste stad van Zimbabwe, Bulawayo. Zijn muzikale reis begon op 5-jarige leeftijd in het jeugdkoor van de kerk tot zijn allereerste studio project met de Ihlathi High School in Bulawayo. Een autodidact, muzikant, gitarist, singer-songwriter die avonturen beleefde op verschillende continenten. Simba Ci zet zijn muzikale kwaliteiten ook in voor verschillende liefdadigheidsinstellingen voor kinderen uit achtergestelde community’s in Afrika.

Zondag 11 augustus, aanvang 16.00 uur., Veilingkade 12-15, toegang gratis. www.belcrumbeach.nl

Fotograaf: 
Perry Roovers