Happy hardrock op Belcrum Beach

Belcrum Beach geeft zondag 14 juli ruim baan aan de happy hardrock van The Dirty Denims. De dames en heren spelen vanaf 16.00 uur hardrock waar je blij van wordt. En nog vrolijker wordt je van de toegangsprijs van dit optreden op het Bredase stadsstrand: die is namelijk nul-komma-niks!

Gecombineerd met rock 'n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinken The Dirty Denims als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn “TDD” op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.
De organisatie van Lowlands omschreef hun muziek als "poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van the Ramones en AC/DC. Met een stem die 's zondags aan tafel het vlees snijdt met Joan Jett en Debbie Harry levert podiumbeest Mirjam het herkenbaarst element. Met hun catchy songs weten The Dirty Denims je humeur dan ook pijlsnel op te krikken, vieze spijkerbroek of niet."

The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin' Park, Zwarte Cross en Bospop en speelden supportshows bij o.a. Slash, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick, Steel Panther en The Datsuns. Met het nummer '24-7-365' werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze de soundtrack van een “The Office”-teaser op de Zweedse Comedy Central én werd het nummer gebruikt in een promocampagne van het Belgische Comedy Central. Het nummer “Back With A Bang!” staat op de compilatie-cd bij Classic Rock magazine UK, editie november 2017 (oplage 70.000 stuks wereldwijd).

Zondag 14 juli, 16.00 u, toegang gratis. Belcrum Beach, Veilingkade 12-15, http://www.belcrumbeach.nl/