Restaurant 5 verbindt Bredase ouderen en stadsgenoten

Restaurant 5 verbindt Bredase ouderen en stadsgenoten tijdens 5e editie belevingsdiner

• Restaurant 5 organiseert 5e editie belevingsdiner in regio Breda
• Eerste editie waarbij ook bedrijven welkom zijn, op externe locatie
• Het 5-gangendiner wordt georganiseerd in samenwerking met Belcrum Beach

Restaurant 5, het initiatief van jonge ondernemers Danny Joosen en Arlinde Ros, opent voor de 5e keer haar deuren. Tijdens deze speciale editie op 10, 11 en 12 september, zijn belangstellenden uit regio Breda van harte welkom op Belcrum Beach. Voor bedrijven is de gelegenheid om te netwerken en eenieder kan een praatje maken met vijf Bredase ouderen, onder het genot van een vijfgangendiner.

Eenzame ouderen verbinden
Eén jaar geleden is het pop-uprestaurant opgericht vanuit de gedachte om eenzame ouderen uit hun isolement te halen door hen weer te verbinden met elkaar en de samenleving, in combinatie met eten. Verhalen van vijf ouderen worden gekoppeld aan vijf bijzonder creatieve gerechten, die geserveerd worden tijdens het diner. Gasten schuiven aan tafel bij één van de ouderen, waar zij naar hun verhalen kunnen luisteren en zo in contact komen met elkaar.

Een feestelijk diner
Na het grote succes van de vorige vier edities, worden de aankomende diners voor het eerst toegankelijk voor bedrijven en ondernemers. Zij maken immers ook deel uit van de samenleving, vinden de initiatiefnemers. Het ondernemerskoppel wil groots uitpakken in samenwerking met Belcrum Beach. “We willen onze gasten en de ouderen een onvergetelijke avond bezorgen. Restaurant 5 bestaat namelijk één jaar en daarom wordt deze editie extra feestelijk”, vertelt Joosen. Hij vervolgt: “Bij een feest horen ook verrassingen, maar die verklappen we natuurlijk nog niet”.

Reserveren
Op 10, 11 en 12 september verwelkomt Restaurant 5 haar gasten tussen 17.00 en 21.00 bij Belcrum Beach aan de Veilingskade 12a in Breda. Per avond kunnen er maximaal 20 gasten aanschuiven. Door het beperkt aantal plaatsen is reserveren een vereiste. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Restaurant 5 op https://restaurant5.nl/.