Opening strandseizoen Belcrum Beachmet buurtfeest en Rhythmbox

Om de opening van het zesde seizoen te vieren start Belcrum Beach dit jaar op zaterdag 21 april met Dj-collectief Rhythmbox. Vanaf 16.00 uur klinkt hun swingende mix over het strand. Het feestje is gratis toegankelijk.

Een dag later, op zondag 22 april, nodigt Belcrum Beach alle buren van de Belcrum uit. Deze eerste editie van "Belcrum Beach BuurSaam", dat een jaarlijkse traditie zal worden, wordt op zondagmiddag 22 april muzikaal opgeluisterd door 'De Mannen van de Straat'. Buurtgenoten Jens van Hoof (accordeon), Brandl Kannekens (bas en zang), Arjan Steendijk (drums/zang) en Serge Hamels (gitaar /leadzang) brengen zeemansliederen, folk, nederpop en rock & roll. En de mannen gaan er een feestje van maken: u vraagt, zij spelen. Onze BB Platen Baas legt in de pauzes gepaste plaatjes op de draaitafel voor al die blije buuurtbewoners en ondertussen kunnen zij bovendien een primeurtje beleven: de doop van ons eigen biertje het "Belcrum Beach Witke". Uiteraard gebrouwen in de Belcrum bij Brouwerij Frontaal.

Ondertussen worden de jongste Belcrummertjes natuurlijk niet vergeten: onder het motto 'wat speelt er in de wijk' kunnen deze geluksvogeltjes gratis schilderijtjes pimpen, pannenkoeken versieren, suikerspinnen vangen en hun eerste circus-skills aanleren. Alles onder begeleiding van WaPaMa en medewerksters van het nieuwe kindercentrum "Belle Fleur” uit de Belcrum. BuurSaam Belcrum Beach: zondag 22 april van 14.00 tot 18.00 uur, de toegang is zoals altijd gratis.

Belcrum Beach, Veilingkade 12-15 Breda, http://www.belcrumbeach.nl/