Nieuw seizoen voor “nieuw” Belcrum Beach

Zaterdag 21 april a.s. begint het nieuwe seizoen van het “nieuwe” Belcrum Beach.

Na vijf succesvolle jaren zijn er de afgelopen maanden een aantal dingen veranderd. Sinds december 2017 maakt het stadsstrand geen deel meer uit Stichting Braak maar is een zelfstandige stichting geworden. Tim van den Burg, oprichter van onder andere Belcrum Beach, Braak en STEK, vond het tijd zijn “opgegroeide” kind zelfstandig verder te laten gaan.

De bezoekers van Belcrum Beach zullen hier weinig van merken. Wel van de veranderingen op de locatie zelf. Het strand is aan de kant van het paviljoen verbreed, meubels zijn vervangen, de toegang is meer zichtbaar gemaakt en de kop van het Haveneiland wordt binnenkort autoluw gemaakt.

Wat is gebleven zijn de talrijke vrijwillig(st)ers die het strand draaiende houden maar we kunnen nog steeds vrijwillig(st)ers gebruiken om ons team verder uit te breiden.

Natuurlijk kun je ook het komende seizoen iedere woensdag tot en met zondag weer genieten van een lekker drankje, hapje, muziekje en bijkletsen met je vrienden of nieuwe contacten op doen in een relaxte strandsfeer.

Dit seizoen zullen ook weer de nodige activiteiten op Belcrum Beach plaats vinden: festivals, bands, DJs, kinderactiviteiten, markten, speciale evenementen en dit jaar is Belcrum Beach ook weer een van de locaties van Breda Photo.

Wil je op hoogte blijven van alles wat er op Belcrum Beach gaat plaats vinden kijk dan op onze (binnenkort geheel vernieuwde) website http://www.belcrumbeach.nl/ of volg ons op social media.

Het programma voor de start van ons seizoen in het kort:
21 april. Eerste dag voor alle Bredanaars met DJ Joram.
22 april. Belcrum dag, een dag voor alle mensen uit de Belcrum omdat we blij zijn in deze wijk gevestigd te zijn, maar natuurlijk zijn alle Bredanaars welkom om te komen genieten van onder andere, Rhythmbox, De Mannen van de Straat (band uit de Belcrum), DJ uit de Belcrum, diverse kinderactiviteiten.
27 april. Koningsdag met o.a. een vrijmarkt in samenwerking met STEK, optreden van The Black Cows, Het Illustere DJ Duo, theater en veel verrassingen.